Димитър Грабчев е на 33 години  и е финансов консултант.

...
Димитър Грабчев е на 33 години  и е финансов консултант.
Коментари Харесай

Това, което ни отличава е, че ние вече сме показали действия и резултати

Димитър Грабчев е на 33 години  и е финансов съветник. Израснал е в фамилията на спортисти, упражнявал е лека атлетика, по-късно е играл футбол. След като завършва със спорта, 9 години е районен управител на огромна верига заведения за хранене, а по-късно влиза в областта на финансите. Сега работи за огромна интернационална компания  и се занимава с дистрибуция и  маркетинг на финансови артикули, като компанията работи със световнии водачи на пазара.

- Какви са равнищата на финансова просвета на българите и по какъв начин ги убеждавате, че инвестицията в парцел не е най- сигурната в света?

- България изостава десетки години от Западна Европа, само че с интернет всеки има достъп до всичко най- положително в света. Ние оказваме помощ на хората, които търсят информация, обясняваме му по какъв начин по най-хубав метод да употребява разнообразни финансови принадлежности.  Има разнообразни типове вложения, а най- добре е да има диверсификация. Имотът е подвластен от местоположението. Много хора в Украйна са вложили в парцели, други в Турция. Но в този момент се оказва, че това не е добра инвестиция. Други избират злато, само че то няма добра рентабилност.. Това, което вършим ние са вложения на целия международен пазар. Самото вложение в акции е най- положителния потвърден модел в историята на човечеството. И когато се прави грамотно, това работи ужасно добре. Затова 80% от хората на запад вършат това и подсигуряват финансовото си бъдеще както и това на децата си.

 - Ти си измежду създателите на „ Браво, Пловдив ”. Какво те стимулира да зарежеш костюма и да пълниш дупки с асфалт?

 - Самата визия на „ Браво, Пловдив ” за бъдещето на града съответствува с моята. Като всеки пловдивчанин, и мен ме нервират доста неща, които съгласно мен, могат да бъдат изменени. Например, считам, че пешеходните пътеки би трябвало да бъдат повдигнати на рискови улици и булеварди. Това ще понижи броя на произшествията, които се случват на кръстовищата. Дразнят ме десетките разкопани улици, които блокират придвижването в града. Трябва да има по-добра организация. Искам  да има работеща система за разделно събиране. Аз да вземем за пример у дома деля отпадъците, само че първо до нас няма цветни контейнери и второ, когато ги занеса до такива, те се оказват претъпкани и аз би трябвало да оставя отпадъкът извън.  Администрацията е брутално незаинтересована да обезпечи положително обслужване  на жителите. Когато отидеш да си свършиш някаква работа, служителите се държат по този начин, като че ли преднамерено си отишъл да им развалиш нищоправенето. Не знам каква е повода – дали поради заплащането или поради организацията на работа – не знам. Но това би трябвало да се промени.

 - Какво би трансформирал, в случай че влезеш в Общинския съвет?

 - Бих работил по проблемите, които изброих, а също така би било доста добре да върнем децата по площадките. Аз съм може би от последното потомство, в което децата играеха на улицата, вместо да висим през целия ден на компютрите. Мисля, че децата би трябвало да прекарват повече време на открито и да спортуват, само че по тази причина би трябвало добра инфраструктура.  Площадките би трябвало да са разнообразни, съответно направени, с цел да бъдат забавни на дребните. Освен това всичко това би трябвало да става през транспарантни процедури, тъй като считам, че не е толкоз скъпо да се направи една площадка, спрямо това, което се демонстрира като разноски.

 - Ако не станеш общински консултант, ще продължиш ли с доброволческите акции?

 -Разбира се! „ Браво, Пловдив ” занапред в този момент стартира да разпростира своята активност. Само за няколко месеца ние направихме ужасно доста неща. И нямаме никакво желание да стопираме. За нас властта не е самоцел, а метод да влияем върху решенията, които засягат града и всички пловдивчани. Не желаеме решенията да се вземат „ на мрачно ” и след това да се чудим, за какво този или оня парк се е трансформирал в строителна площадка. Хората към този момент са изтощени от неистини и празни приказки. Това, които ни отличава от останалите претенденти е, че ние към този момент сме посочили дейности и резултати. И това, което обещаваме, ще надградим свършеното до момента.

Тази организация е потребна за всички. Това ме удовлетворява в чисто човешки проект и аз съумях да убедя доста мои другари, че има смисъл. Те също се включиха и им доставя наслаждение да правят  нещо свястно за града си. Ще продължим, тъй като както обичаме да споделяме „ Време е сами да си оправим града! ”

Димитър Грабчев се явява на локалните избори в листата на " Браво, Пловдив " с преференция 112. 



" Браво, Пловдив "  е  с №36 в интегралната бюлетина с регистрацията на „ Българска прогресивна линия " за кмет, областен кмет и листа за общински съветници!

 Купуването и продаването на гласове е закононарушение.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР